woensdag 13 augustus 2008

Bouw - en Woonbeurs showt nieuwste bouw- en woonideeën (de Ware Tijd - 13/08/08)

Paramaribo - Bouwen en zelfstandig wonen is in de lift. Daarom kunnen voor vier dagen aanbieders van producten en diensten van de bouw- en woonsector rechtstreeks met hun afnemers in contact treden tijdens de Bouw-& Woonbeurs 2008.

Deze beurs is een initiatief van de Bouw- en Woonkrant en het Sector Huisvesting Implementatie Programma Team (SHIPT). De activiteit wordt in Ons Erf gehouden en wel van 18 tot en met 21 september. De beurs wordt een plek waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Bezoekers krijgen te maken met de nieuwste tendensen, innovaties, en ideeën voor woningbouw en interieurinrichting.

Voor de aanbieders is het de plek om naamsbekendheid te verwerven, marktonderzoek te doen en om in direct contact te komen met potentiële kopers. George Orie van de Bouw- en Woonkrant, onderstreept dat het concept wonen veel meer is dan een huis alleen. “ Wonen kan een verzameling zijn van sferen, activiteiten, met gradaties van hyperprivé tot flanerend openbaar. Hier is een wonen op afstand. Het huis zelf is in de eerste plaats de verzameling van persoonlijke zaken en herinneringen, het individuele karakter in materiële vorm.” Wat ook bij komt kijken is de inrichting van de sociale omgeving en de fysieke infrastructuur.

Een ander doel wat de Bouw- en Woonbeurs van 2008 wil bereiken, is dat exposanten met een zo breed mogelijk aanbod van innovatieve producten en diensten op de proppen komen, die voor de trendy wooncultuur van toepassing kunnen zijn. Het gaat in deze om architectenbureaus, woninginrichters, hoveniers, nuts-, installatie- en bouwbedrijven, banken, verzekeringsmaatschappijen en fabrikanten die producten en diensten rechtstreeks aan de eindgebruiker kunnen bieden.

Bezoekers zullen gepaaid worden met speciale beursvoorwaarden die door de exposanten zelf bepaald zullen worden.

Geen opmerkingen: